BANGERT’S – bauda acīm, garšai un dvēselei!
Mūsu ēdienkarte, kas mainās atkarībā no sezonas, lai nodrošinātu gardākās maltītes no labākajiem produktiem.
Ar kartupeļiem, ceptu pakčoju, šimeji sēnēm, kale un buljona mērci
Ar mellenēs marinētiem sīpoliem, celmenēm, sinepju sēklām, kaperiem un mārrutku krēmu
Ar šokolādes krēmu, zelta riekstiem un kafijas liķiera mērci
Jautāt viesmīlim
* Pasūtot četras porcijas un vairāk, zupa tiek pasniegta terīnē ar 20% atlaidi
Mazsālīta Pelču forele ar marinētām celmenēm, diļļu krēmu, Kuldīgas rupjmaizes tostu un eruku
Ar zemesriekstiem, čia kraukšķi, vīna āboliem, medotām citronu pērlēm un garšaugu mērci
Ar ķirštomātu konfitu, marinētu gurķi, Parmas sieru un zaļumu eļļu
Ar cieto sieru, ķiploku biezeni, mārrutku kaviāru, kolrābi, trifeļeļļu un grisini
Ar grenadīnā izturētiem lazdu riekstiem, bumbieriem, korejiešu burkāniem un rabarberu ievārījumu
«Gran Moravia» sieru un maizes tostiem /pēc izvēles/
/1,2,3,7,9/
«Gran Moravia» sieru un maizes tostiem /pēc izvēles/
/1,3,7,9/
«Gran Moravia» sieru un maizes tostiem /pēc izvēles/
/1,3,7,9/
ar siera mērci
trīs veidu sieri,vītināta cūkgaļa,ievārījums,grisini, eruka
Mazsālīta forele, tīģergarneles, karsti kūpināts lasis, sviesta zivs, diļļu krēms, gurķu sīpolu salāti, olīves, pašu cepta maize
ar estragona maizi
* Pasūtot četras porcijas un vairāk, zupa tiek pasniegta terīnē ar 20% atlaidi
Zemā temperatūrā gatavotas cūkgaļas ribiņas ar zaļumu sviestā ceptiem kartupeļiem un brūkleņu mērci
Latvijā audzēta brieža gaļas burgers ar pašu gatavotu maizi, batātēm un tomātu mērci
~100g
Latvijā audzēta brieža gaļas burgers ar pašu gatavotu maizi, batātēm un tomātu mērci
~200g
Ar pašu gatavotu maizi, batātēm un tomātu mērci
~100g
Ar pašu gatavotu maizi, batātēm un tomātu mērci
~200g
Ar cukini šifonādi, pastinaka čipsiem un cietā siera mērci
Ar pastinaku, burkānu, marinētu tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci
Ar kamambēra sieru un pastinaka čipsiem
ar pastinaku, burkānu, marinētu tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci
/Steakhouse-style pork chop/ Latvia
~240g
Ar pastinaku, burkānu, marinētu tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci
/Lamb rump steak/ Jaunzēlande
~220g
Ar pastinaku, burkānu, marinētu tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci
/Deer chop/ (Latvija, Ķūļciema pag., Talsu nov. “Jaunpļavas”)
~170g
Ar pastinaku, burkānu, marinētu tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci
/Beef striploin/ Argentīna
~260g
Ar sarkanvīna mērci
ieteicams 2 personām
Beef striploin, Lamb rump steak, Deer chop
~650g
Ar pašu gatavotu maizi, frī kartupeļiem, gurķu spageti un tomātu mērci
Ar tomātu mērci
Ar augļiem un zemeņu mērci
Ar karamelizētām auzu pārslām un augļiem
Ar bezē cepumu, pašu gatavotu vaniļas saldējumu, piparmētru biezeni un augļiem
/1,3,7/
Mūsu durvis ir atvērtas neplānotām pusdienām, vakariņām un svētkiem, bet, ja vēlaties iepriekš ieplānot Bangert’s apmeklējumu un parūpēties par to, lai Jums un Jūsu viesiem tiktu nodrošināts vislabākais serviss, iesakām veikt rezervāciju.